Motel Motel

a film by Ellen J. Babeliowsky

Crowdfunding

Posted on 14 jul 2014

Crowdfunding

Er zijn al talloze prachtige films gemaakt met behulp van crowdfunding en er kunnen er nog veel meer gemaakt worden. Op dit moment loopt er een campagne voor de veelbelovende psychologische korte film ‘Motel Motel’. Kijk snel op de website om te zien wat het inhoudt en hoe je een bijdrage kunt leveren.

Motel Motel gaat over een ooit succesvolle handelsreiziger, wiens carrière tegenwoordig uit niet meer dan goedkope motels bestaat. Op een avond doet hij in één van die talloze groezelige motelletjes een akelige ontdekking. Hoewel hij eerst nog aan een grap denkt, besluit Hjalmar na enkele schokkende gebeurtenissen toch maar op zoek te gaan naar de oorsprong van zijn ontdekking. Hoe gaat hij zich hieruit redden?

De hoofdrol wordt gespeeld door Dieter Troubleyn en verder bestaat de cast uit onderandere Raouf Hadj Mohamed – bekend van de serie Danni Lowinski – en Jacques Verbist – bekend van cultklassiekers als The Afterman, Blue Belgium en Parts of the Family.

Om deze film te realiseren hebben ze jullie hulp nodig. Door een bijdrage te leveren help je niet alleen de film, maar krijg je ook nog eens een beloning. Hoe hoger de donatie, hoe groter de beloning.

Wees de eerste die durft te reageren!

reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *