Motel Motel

a film by Ellen J. Babeliowsky

Lovende kritieken bij de eerste vertoning in Nederland

Posted on 28 jan 2016

In januari brengt regisseur Ellen Babeliowsky ons een ambitieuze film, met hoofdrollen voor Dieter Troubleyn en Raouf Hadj Mohamed. De film, Motel Motel genaamd, heeft nu een trailer gekregen, die je binnenkort kan bekijken.

Tijdens het Euregio Filmfestival in Heerlen ging Motel Motel in première, waar deze met lovende kritieken werd ontvangen. De hoofdpersoon is Hjalmar, een rol voor Dieter Troubleyn. Hij moet overnachten in een oud versleten motel, waarbij hij meteen al een lugubere ontdekking doet. Volgens critici is de film precies wat we gewend zijn van de Belgische regisseur Babeliowsky: prachtig gefilmd, vol mooie beelden en met de nodige extravagantie.

Een officiële synopsis is er uiteraard ook al:
Wanneer Hjalmar zijn kamer in een oud versleten motel inspecteert vindt hij in het langharig tapijt een afgesneden oor. Vervolgens valt hij van de ene vreemde gebeurtenis in de andere, tijdens zijn zoektocht naar de oorsprong van het oor. Het mysterie van het oor brengt hem uiteindelijk in een surrealistische situatie waarbij hij zowel slachtoffer als toeschouwer is.

Wees de eerste die durft te reageren!

reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *